Хранителни оцветители - класификация и приложение

Оцветители на храна са всички субстанции, които се прибавят към храната, за да променят или подсилят нейния естествен цвят. Те могат да бъдат естествени или синтетични, могат да бъдат извлечени от растения, билки или насекоми. докато някои от тях са...

РЕКЛАМИРАЙТЕ ВАШИТЕ УСЛУГИ

Ако предлагате частни уроци, може да рекламирате услугите си напълно безплатно!

Създайте вашия профил

Всички оферти наЕдно място!

Информация и рейтинг

Дата: 2014-07-20
Тип: Презентация
Предмет: Хранително-вкусова промишленост
Страници: 14 стр.
Размер: 1.12 MB
Рейтинг:
Сподели:

3

Свален

0

Рейтинг

23

Прочетен

Публикуван от

lubega

Всички оферти наЕдно място!