Материали 1-10 от 10

КАЧЕСТВО НА ПРОДУКЦИЯТА И УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО 15 стр.

КАЧЕСТВО НА ПРОДУКЦИЯТА И УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО

1.Същност на понятието качество 2.Показатели за оценка на качеството на продукцията 3.Стандарти за качество 4.Пирамида на качеството 5.Същност на управлението на качеството 6.Системи за управление на качеството
plamity97
0 0 0
ПРАВНО-ОРГАНИЗАЦИОННИ ФОРМИ НА ПРЕДПРИЯТИЯТА 12 стр.

ПРАВНО-ОРГАНИЗАЦИОННИ ФОРМИ НА ПРЕДПРИЯТИЯТА

1.Фирмата и предприятието 2.Основни цели и принципи на изграждане 3.Функции и дейности на предприятието. 4. Класификация на фирмите и предприятията 5.Видове фирми по Търговския закон
plamity97
0 0 0
Окачествяване на месо 6 стр. очаква одобрение

Окачествяване на месо

Под "месо" в широкия смисъл на думата се разбират всички части от трупа на закланите животни, които могат да служат за храна в суров или обработен вид. Мускулната тъкан е с най-висока хранителна стойност. Тя се състои от удължени мускулни влакн
ndoe
0 0 0
Маркетингово проучване на качеството на обслужване в хотел 25 стр.

Маркетингово проучване на качеството на обслужване в хотел

Същност на маркетингово проучване. Дефиниция за качество на обслужване в туризма. Планиране, информационна система и събиране на данните. Анкетно проучване...
emoto_92
0 0 0
Проучване на националните особености на храненето в Китай 37 стр.

Проучване на националните особености на храненето в Китай

Целта на курсовата работа е да се направи проучване върху националните особености в храненето, характерни за китайската кухня. Поставени са за изследване и проучване няколко задачи...
ivan40
0 0 0