Мазута се отнася към
Посочете синтетичните химични влакна
Посочете захарта с най-ниска сладост
Посочете само мастно разтворими витамини (може да посочите повече от един верен отговор)
Кой продукт има по-кисел вкус
Посочете физеологичните процеси протичащи при съхраняване на хранителни продукти (може да посочите повече от един верен отговор)
Посочете кой от метододите е за съхранение на принципа на анабиоза
Основният белтък в млякото е :
В млечнокиселата ферментация участва въглехидрата
При физическото зреене на сметаната се прилага заквасване с ароматообразуваща киселина
Тест по стокознание
Тест по стокознание, предназначен за 1-ви курс, специалност туризъм. Има въпроси с повече от един верен отговор.
Информация и рейтинг
Дата: | 2021-05-07 13:51:24 |
Предмет: | Стокознание |
Предназначен за: | Студенти от 1 курс |
Въпроси: | 18 въпр. |
Сподели: |