Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Материали 1-10 от 10
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
Месо и месни прдукти
Месо — плът от животно (основно мускули), използвана в качеството на храна...
38
0
0
Риба и рибни продукти
Класификация на видовете риба и рибните продукти, в т. ч. основни видове сладководни и морски риби...
26
3
0
Система HACCP при производство на безалкохолните напитки
Какво представлява HACCP? Къде се прилага системата НАССР? Задължения на фирмите. Работещите в бизнеса с храни трябва да спазват правилата за хигиена, изброени в анекса към тази директива.
Предимства на системата НАССР...
0
1
0
Система HACCP при производство на безалкохолните напитки
Какво представлява HACCP? Къде се прилага системата НАССР? Задължения на фирмите. Работещите в бизнеса с храни трябва да спазват правилата за хигиена, изброени в анекса към тази директива.
Предимства на системата НАССР...
0
0
0
СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ БЕЗОПАСНОСТТА НА ХРАНИТЕ
Стандартът описва изискванията за система за управление на безопасността на храните, която е съчетание на следните общопризнати елементи с ключово значение за осигуряване безопасността на храните
0
1
0
Технология на производство за сирене и кашкавал
Сиренето е храна с древен произход. Липсват сигурни сведения за това къде е произлязло, но се предполага, че това е станало едновременно в района на Европа, Централна Азия и Близкия изток. Според Плиний Стари, сирене се е произвеждало в земите на...
82
8
0
Традиционна испанска кухня
Испанската кухня се състои от голямо разнообразие от ястия, които са резултат от различия в географията, културата и климата...
12
1
0
Функционални видове хляб
Понастоящем около 50 % от хранителния белтък на планетата се доставя от зърнените храни, като в развиващите се страни те осигуряват 2/3 от енергията и белтъка за населението в тях.
0
0
0