Апарати за поддържане на ястия и чинии в топло състояние 1 стр.

Апарати за поддържане на ястия и чинии в топло състояние

Апарати за поддържане на ястията в топло състояние. За съхраняване на готовите ястия в топло състояние се използват водни бани, отопляеми плотове и шкафове и изотермични камери....
nicky931
17 1 0
Контрол на хранителната безопасност и качество при производството на пшеничен бял хляб 3 стр. очаква одобрение

Контрол на хранителната безопасност и качество при производството на пшеничен бял хляб

Характеристика на продукта пшеничен бял хляб според изискванията на системите за безопасност на храните. ДПП за лична хигиена на персонала. Подготвителен етап при разработването на НАССР план - основни задачи...
legolaslas
0 0 0
Контрол на хранителната безопасност и качеството при приготвяне на млечно-нишестен сладкарски крем 3 стр. очаква одобрение

Контрол на хранителната безопасност и качеството при приготвяне на млечно-нишестен сладкарски крем

Характеристика на полуфабрикат млечно-нишестен сладкарски крем според изискванията на системите за безопасност на храните...
ivan40
0 1 0
Материално-техническата база в ресторантьорството 2 стр.

Материално-техническата база в ресторантьорството

Обща технологична схема за производство на ястия в заведенията за хранене и развлечения. Видове помещения и функционална връзка в заведенията за хранене и развлечения, работещи със суровини...
dannyboy
42 6 0
Окачествяване на месо 6 стр. очаква одобрение

Окачествяване на месо

Под "месо" в широкия смисъл на думата се разбират всички части от трупа на закланите животни, които могат да служат за храна в суров или обработен вид. Мускулната тъкан е с най-висока хранителна стойност. Тя се състои от удължени мускулни влакн
ndoe
0 0 0
Суровини и материали в хранително-вкусовата промишленост 3 стр. очаква одобрение

Суровини и материали в хранително-вкусовата промишленост

Класификация и обща характеристика на суровините за ХВП. Суровините са един от най-главните елементи на производствения процес. Те оказват значително влияние на процесите, протичащи при производството на различни хранителни продукти...
lubega
0 0 0
Технология на ресторантьорското обслужване 37 стр.

Технология на ресторантьорското обслужване

В процеса на ресторантьорското обслужване, качеството на услугите и културата на самото обслужване зависят от устройството,о бзавеждане на заведенията, качеството на труда на обслужващият персонал...
nezabravima
17 3 0