Материали 1-10 от 61441

Корупцията 18 стр.

Корупцията

Корупцията не е нов проблем за съвременните общества. Независимо от политическата им система тя винаги е присъствала в една или друга степен в деловите и политическите отношения, влияела е върху значими социални процеси и събития.
messi
0 0
Казус по Икономика на труда 7 стр.

Казус по Икономика на труда

Условието на конкретен казус. Американската фирма “Идеал стандарт” град Севлиево, собственост на Американски консорциум “Американ стандарт” изгражда в града собствени четири производствени бази за производство вна санитарна керамика и изделия за банята.
messi
0 0
Финансиране на земеделието от еврофондове 53 стр.

Финансиране на земеделието от еврофондове

Българското земеделие в националната икономика и развитие на българското село. Аграрният сектор представен от селското и горско стопанство осигурява 14.5% от БВП на страната, а заедно с хранителната промишленост този дял е над 25 %.
messi
0 0
ФИНАНСОВ АНАЛИЗ НА ПРЕДПРИЯТИЕ 26 стр.

ФИНАНСОВ АНАЛИЗ НА ПРЕДПРИЯТИЕ

Предмет на финансово-стопанския анализ на фирмата са икономическите, технико-икономическите и социално-икономическите явления и процеси, както и обуславящите ги фактори, намиращи проявление във фазите и етапите на подготовката и осъществяването на произв
messi
0 0
Хусерл за кризата на европейското човечество и за кризата на науката 9 стр.

Хусерл за кризата на европейското човечество и за кризата на науката

Основоположник и лидер на феноменологичната школа във философията, е. Хусерл е роден в 1859 г.. След като защитава в 1882 г. дисертация по математика, той започва научната си дейност като способен и многообещаващ математик.
messi
0 0
Случаят със Софарма и допинг-скандалът с българските щангисти 10 стр.

Случаят със "Софарма" и допинг-скандалът с българските щангисти

Връзките с обществеността са сравнително нова професия и практика за нашата страна. Теоретиците в тази област също са много малко. През последните десетина години беше въведено обучение по тази специалност в няколко университета.
messi
0 0