Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Филтрирай по университет
Материали 1-10 от 10
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
Окачествяване на домашен пчелен мед по органолептични показатели
Пчеларството е дейност за отглеждане и развъждане на медоносни пчели – обикновено в специално направени кошери, с цел да се добиват за ползване от хората продуктите, събирани и произвеждани от пчелите...
0
1
0
Проучване на червеното вино
Виното е алкохолна напитка, която се получава чрез ферментация на грозде. Поради eстественият химичен състав на гроздето ферментира без добавяне на захари, киселини, ензими, вода или други хранителни вещества.
0
2
0
Съвременни тенденции и технологични алтернативи за опаковане
Кратка история. Опаковъчната промишленост се явява ключова движеща сила на световната икономика. С производствен обем 400 млрд. евро тя прави мощна експанзия в цял свят...
0
1
0
Строителен цимент
Циментът е най-разпространеният свързващ материал, използван за получаване на изделия и конструкции с голяма устойчивост и трайност. Съществува голямо разнообразие от цименти – обикновени и специални (нискотермични, сулфатоустойчиви, устойчиви на...
0
4
0
Характеристика на подправките
Курсова работа по Стокознание. Темата е видове подправки. Историята на подправката е почти толкова стара, колкото човешката цивилизация. Подправките са сред най-ценните обекти на търговията в Античността и Средновековието...
0
2
0
Проучване качеството и асортимента на стъклени изделия
История, настоящо състояние – пазарен дял, перспективи. Стъкларският комплекс "Тракия глас България ЕАД" е собственост на турският стъкларски гигант Шишеджам...
0
5
0
Окачествяване на пчелен мед
Курсова работа по дициплина "Стокознание" на тема "Окачествяване на пчелен мед"...
0
5
0
Мед и пчелни продукти
Курсова работа на тема мед и пчелни продукти, дисциплина стокознание...
0
14
0
Бебешки каши асорти на порции
Живеем във време, в което на пазара може да се намери почти всичко. Сферата на хранително-вкусовата промишленост при детското(респ. бебешкото) хранене не прави изключение...
12
2
0