Тест по Ресторантьорство за 3-ти курс

Тестът съдържа 50 въпроса, всеки от които има само един верен отговор. Обхваща история, развитие, същност и детайли на ресторантьорството, технология на обслужване, бар и др.

Информация и рейтинг

Дата: 2020-11-09 10:58:52
Предмет: Финанси
Предназначен за: Студенти от 3 курс
Въпроси: 50 въпр.
Сподели:

Публикуван от

admin

Въпросите, които ще видиш в теста:

  1. Какво включва туристическото ресторантьорство?

  2. Ресторантьорството в туризма е:

  3. Какъв е характерът на потребността от храна и напитки?

  4. Ресторнтьорството в туризма е:

  5. Ресторантьорството в туризма е:

  6. Къде се появяват първите в човешката история заведения за хранене?

  7. Къде започва да се предлага готвена храна за домовете?

  8. Кои са най-характрените заведения за хранене в древния Рим?

  9. Кога се създава френската висша кухня?

  10. Кога е създаден първият ресторант?