Тъмна брашнена запръжка се получава, като брашното се загрее в мазнина при:
Оризът се вари до полуготовност при съотношение на водата:
Печенето на мусаки се извършва при температура:
Кой от изброените сосове се приготвя със брашнена запръжка:
Kулинарните коктейли се приготвят със:
Студените сосове се поднасят при температура:
Апарел е:
За да желира булиьонът трябва да съдържа глутен най-малко:
Яхниите са ястия които се приготвят със:
Какво означава "бенмари"?
Тест по Технология на кулинарната продукция за ученици от 11-ти клас
Дава възможност на учениците да проверят знанията си по предмета. Съдържа 11 въпроса, всеки от които има само един верен отговор.
Информация и рейтинг
Дата: | 2020-12-08 12:32:25 |
Предмет: | Технология на кулинарната продукция |
Предназначен за: | Ученици от 11 клас |
Въпроси: | 11 въпр. |
Сподели: |