Завод за производство на пиво с ускорена филтрация и флотация на пивната мъст с годишна производителност 60 000 000 л 83 стр.

Завод за производство на пиво с ускорена филтрация и флотация на пивната мъст с годишна производителност 60 000 000 л.

Пивоварната промишленост е една от най-старите в света. Създаването на пивото в миналото е постижение на древните народи, които първи се издигат на високо културно равнище (шумери, вавилонци и египтяни)...
nerven
0 0 0
Захар - призводство транспорт съхранение опаковка потребление и стандарти 20 стр.

Захар - призводство, транспорт, съхранение, опаковка, потребление и стандарти

Захарта е продукт, който се използва изключително широко от хората. Нейното производство е свързано с протичането на много и разнообразни процеси: екстракция, адсорбция, концентриране, филтриране, кристализация, центрофугиране и др....
silviQ
5 2 0
Захар - призводство транспорт съхранение опаковка потребление и стандарти 20 стр.

Захар - призводство, транспорт, съхранение, опаковка, потребление и стандарти

Захарта е продукт, който се използва изключително широко от хората. Нейното производство е свързано с протичането на много и разнообразни процеси: екстракция, адсорбция, концентриране, филтриране, кристализация, центрофугиране и др....
ndoe
9 1 0
Изисквания на млякото при производство на сирене 6 стр.

Изисквания на млякото при производство на сирене

Млякото, предназначено за преработване в сирене, трябва да бъде биологично пълноценно, т. е. да бъде благоприятна среда за развитие на млечнокисели бактерии и да притежава способността под действие на сирищния ензим да образува плътен и качествен...
nerven
14 1 0
Основни технологични процеси при производство на българско кисело мляко бяло саламурено сирене и кашкавал 15 стр.

Основни технологични процеси при производство на българско кисело мляко, бяло саламурено сирене и кашкавал

Хората започнали да използват млякото като храна преди от повече от пет хиляди години. Както се знае, българското кисело мляко е неповторимо и известно по целия свят....
gecata_maina
0 2 0
Производствен процес на хляб и хлебни изделия 13 стр.

Производствен процес на хляб и хлебни изделия

Квасът е естествена ферментация на тестото при приготвяне на хляб. Древната и първоначална форма на мая открита от Египтяните и използвана масово по цял свят до преди 70г. Това е просто вода, брашно и бактериите на въздуха....
nerven
135 1 0
Производство на млечнокисели продукти 5 стр.

Производство на млечнокисели продукти

В макроикономиката един от важните и основни дялове е инфлацията. Където тя е разгледана, като сложно многофакторно явление, което се обуславя от фактори, породени както от търсенето, така и от предлагането. Инфлацията е показател за състоянието...
messi
6 2 0